Ajándékutalvány

Masszázs etikett

Mit kell feltétlenül jeleznem időpont foglalásakor?

Kérem, már telefonos foglaláskor tudassa, ha valamilyen komolyabb egészségügyi problémája van, esetleg orvosi kezelés alatt áll. Ettől is függhet ugyanis, hogy lehet-e Önt masszírozni, vagy sem.

Hogyan és meddig mondhatom le a foglalásom? Vagy van lehetőség időpont-módosításra is?

Kérem, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, legalább 24 órával korábban, telefonon jelezze azt. Természetesen a foglalt időpont - szintén legalább 24 órával korábban - módosítható!

Mi történik, ha elkések?

Abban az esetben, ha késve érkezik, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő az Ön masszázsának idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetnie. Természetesen, ha van rá lehetőség, max. 15 percet tudok várni a kezdéssel. Kérem, ha már tudja, hogy késni fog, telefonon mindenképpen jelezze!

Lehet-e enni vagy inni masszázs előtt?

Próbáljon meg nem enni a kezelést megelőző legalább egy órában, de üres gyomorral se jöjjön; érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani. Igyon sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezete ki tudja üríteni, ezért igyon sok vizet.

 "Zuhanyozzak-e a masszázs előtt?"

Amennyiben módjában áll a masszázs előtt 1-2 órával de, ha aznap már zuhanyzott egyszer –az is épp elég, tartja a masszőrök többsége. Ez nem csak a komfortérzet miatt fontos, hanem azért is, mert a tiszta bőr könnyebben felszívja a masszázs során használt illóolajokat vagy krémeket.

 "Teljesen meztelenre kell vetkőznöm?"

Erre a válasz röviden: ahogy  jólesik! Sokan csak teljesen meztelenül érzik jól magukat a masszázs közben, másokat viszont nagyon feszélyez ez, és szívesebben hagyják fent az alsóneműt. Derék-csípő-fenék tájékon végzett masszázs esetén egy alsónadrág vagy bugyi útban lehet. Viszont jó, ha tudja, ha ezektől megszabadul, akkor sem lesz totál meztelen, egy lepedő mindenképpen takarja majd és csak az a rész lesz szabadon, ahol a masszőr dolgozik épp.

 "A masszőr is a szobában lesz, amikor levetkőzöm?"

A masszőrök ügyelnek arra, hogy egy pillanatig se érezze magát kényelmetlenül, így többnyire elhagyják a szobát arra az időre, amíg előkészül. Ha valami miatt mégsem tud kimenni a helyiségből, akkor is elfordul és diszkréten vár, hogy elkezdhesse a kezelést.

 "Csendben kell lennem a masszázs közben vagy társalogjak a masszőrrel?"

Ahogy jónak látja! Erre sincs kőbe vésett szabály. A lényeg, hogy Ön egy kezelésre érkezett, amin szeretné minél jobban érezni magát, nem pedig egy osztálytalálkozóra, ahol muszáj szóba elegyedni.

Hogyan tudok fizetni?

A szolgáltatás ára a masszázs befejeztével fizetendő, készpénzben.

Erotikus masszázst vállal?

Erotikus és szexuális jellegű masszázst nem vállalunk! 

 

 

Lepje meg szeretteit, kedvesét !

Ajándékozzon névnapra születésnapra karácsonyra masszázst, amelyet megvásárolhat stúdiónkban.